23948sdkhjf

Blir ansvarig för digitalisering och e-handel på Martin & Servera

Martin & Servera tar nästa steg till att utveckla sin e-handel och digitalisering, genom att rekrytera en ny chef för e-handel och digitalisering, Anna Grandt. Hon kommer närmast från SEB, där hon haft rollen som head of digital, experience & innovation.

– Vi har en offensiv digital agenda där kundernas behov är vår ledstjärna i utvecklingen av attraktiva tjänster och vår ledande e-handel. Vi är glada att välkomna Anna Grandt till Martin & Servera. Annas erfarenheter av digitalisering och ledarskap kommer att bidra i vårt arbete för att skapa en ännu bättre kundupplevelse, säger Irene Waldemarson, vd Martin & Servera Restauranghandel i en kommentar.

Innan tiden på SEB har Anna Grandt bland annat jobbat på mobiloperatören Tre med transformering av kundbehov och interaktion med kunder. Rollen på Martin & Servera tillträder hon under våren 2022.

– Martin & Servera verkar i en spännande bransch som också är i förändring, inte minst mot bakgrund av det som hänt de senaste åren. Restaurangbranschen har mycket att vinna på ökad digitalisering, och det händer mycket just nu, säger Anna Grandt.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125