23948sdkhjf

Han är Glada bondens nya vd

Oscar Hallinder har erfarenhet från Dafgårds och Scandi Standard.

Glada bonden mejeri har på senare tid mest uppmärksammats för sin varumärkesstrid med Arla. Tvisten om huruvida Glada bonden kan kalla sin ost Äkta Boxholms har i dagarna nått Svea hovrätt

Nu har mejeriet också rekryterat en ny vd. Han heter Oscar Hallinder. 

Det är med glädje och spänning som jag antar utmaningen att leda och utveckla Glada bonden mejeri, säger han i en kommentar.

Oscar Hallinder tillträdde sin nya tjänst vid årsskiftet. Han kommer närmast från en kortare sejour på Dafgårds. Dessförinnan var han på Scandi Standard i tre år. 

Jag ser fram emot att arbeta strategiskt, bygga strukturer och en organisation som levererar kvalitet i produkt och process. Det ska bli jättekul, och ett första steg för att kunna hantera den volym vi vill ha för det försäljningsarbete som ligger framför oss.

Det är också den nya vd:ns tidigare erfarenhet från verksamhetsutveckling och livsmedelsproduktion som var avgörande vid valet av ny vd.

Vi har en offensiv strategi och behöver Oscars erfarenhet och sinne för de praktiska aspekterna och allt som måste fungera som en väloljad maskin för att leverera de produkter som marknaden förväntar sig av Glada bonden, säger Glada bondens ordförande Anders Birgersson. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078