23948sdkhjf

Rekryteringsbolaget Next U rekryterar från Arla

Daniel Noresson blir ny chief growth officer på Higher.

Next U, ett rekryteringsbolag som står bakom rekryteringsplattformen Higher har rekryterat Daniel Noresson till rollen som chief growth officer.

Närmast kommer Daniel Noresson från rollen som director field sales på Arla men innan dess har han även haft försäljningsroller på företag som Mondelēz, Foodmark och Philip Morris.

– Daniels breda erfarenhet och djupa kunskap inom DVH kommer ge oss värdefull vägledning under vår fortsatta expansion i Sverige och Europa. Vi ser fram emot att fortsätta Highers tillväxtresa tillsammans, säger bolagets vd och grundare Stefan Lidén i en kommentar.

Higher är en plattform som istället för CV och personliga brev där kandidaten istället söker jobb direkt i mobilen via kompetensbaserade frågor, psykologiskt test och videopresentation.

Higher har under kort tid lyckats knyta till sig kunder som Sova, Gordon Delivery och nu senast Ica Sverige vilket är oerhört imponerande och är ett kvitto på att rekryteringsprocessen är i behov av ett bättre, mer agilt och lättarbetat verktyg för att nå och anställa rätt personer säger Daniel Noresson i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.126