23948sdkhjf

Han blir CFO och vice vd på Agtira

Rekryterar chef från pappers- och förpackningsindustrin.

Foodtech-företaget Agtira i Härnösand har rekryterat Christer Edblad till rollen som CFO och vice vd.

Närmast kommer Christer Edblad från positionen som Finance Director på Mondi Dynäs, Väja, Kramfors, ett företag inom pappers- och förpackningsindustrin och som ägs av den internationella koncernen Mondi Group.

– Jag vill jobba med något som kan bidra till viktig förändring för många, som att vara en del av den gröna omställningen. När jag i Agtiras befintliga personalstyrka hittade andra likasinnade var valet lätt. Det ska bli oerhört spännande att bli en del av Agtiras organisation, säger Christer Edblad i en kommentar.

Christer Edblad börjar sitt arbete nu i sommar och kommer då även att gå in som tillfällig vd när Mattias Gemborg, vd på Agtira, går på pappaledighet.

– Jag känner mig väldigt trygg med Christer som ersättare, inte minst med tanke på hans erfarenhet av börsnoterade bolag och hans kompetens inom finans och ekonomi, säger Mattias Gemborg.

Agtira har även rekryterat Berit Fryklund som Head of Culture and Communications. Berit har bland annat i 20 år drivit en kommunikationsbyrå och har även arbetat med organisationsfrågor och coachning av ledningsgrupper och chefer.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078