23948sdkhjf

Hit flyttar Fazer sitt svenska kontor

Inflyttning i början av 2023 för livsmedelsföretaget.

Fazer lämnar Lindhagensgatan för Grönstedska Palatset i Hagastaden. En symboliskt viktig flytt, enligt Mats Liedholm, vd för Fazer Sverige.  

– Att investera i ett nytt och modernt kontor i Sverige är en viktig symbolisk del i vår fortsatta satsning att vara ett innovativt och modernt livsmedelsföretag. Vi vill erbjuda ett inbjudande kontor med en attraktiv arbetsmiljö där vårt arbetssätt utvecklas vidare och våra medarbetare trivs och dagligen inspireras till att fortsätta skapa innovativa produkter och lösningar inom livsmedelsindustrin, idag och imorgon, kommenterar Mats Liedholm.

Grönstedtska Palatset byggdes 1923 åt Vin- & Spritcentralen och var i drygt 40 år centrum för all svensk vinhantering. Byggnaden är ”blåklassad” av Stockholms Stadsmuseum vilket betyder att byggnaden har höga kulturhistoriska värden.

– Vårt nya hem i Stockholm är i en byggnad med mycket historia, karaktär och nyskapande, precis som Fazer. En mark med lång historia i en del av Stockholm där livsmedel har spelat en stor roll, som vi nu önskar vara en del av och bygga vidare på.

Ombyggnationen av Fazers nya kontor har nu påbörjats för planerad inflyttning i början av 2023. Under pågående ombyggnation av kontorsplan kommer Fazer att flytta in i byggnaden  på ett tillfälligt våningsplan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125