23948sdkhjf

Livsmedelsproduktion Sverige/Danmark 2013

Nordens största mässa inom Livsmedelsproduktion att flytta in på MalmöMässan
Den 17 och 18 april 2013 har det på nytt blivit dags för Nordens största mässa inom Livsmedelsproduktion att flytta in på MalmöMässan. Missa inte årets största säljevent dit inköpare från hela den svenska och danska industrin kommer för att investera i produkter och tjänster inom livsmedelsproduktion.

LIVSMEDELSPRODUKTION ingår i Nordens största industriella mötesplats 2013 med sammanlagt fem mässor under ett tak: AUTOMATION, PACK&EMBALLAGE, UNDERHÅLLSTEKNIK och LOGISTIK . Kombinationen skapar en unik plattform där du garanterat når inköpare från hela produktionsindustrin. Här stärker du din marknadsposition, hittar nya kunder och gör affärer direkt på plats.

Lismedelsindustrins viktigaste beslutsfattare
Den statistiska uppföljning från mässan 2012 uppgav hela 87 % av beslutsfattarna som besökte mässan att de planerade att köpa en eller flera av de produkter/tjänster som visades på mässan. Det visar tydligt att mässan besöks av industrins viktigaste beslutsfattare som är genuint intresserade av att göra affärer med utställarna. De efterfrågar din expertis och dina produkter för att kunna utveckla sin produktion och öka sin effektivitet.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.5