23948sdkhjf

Ny HR-direktör på KF/Coop

KF/Coop har rekryterat en ny HR- direktör. Hon heter Karin Bartholf och kommer närmast från en motsvarande tjänst i Eltel-koncernen, ett ledande teknikbolag med cirka 8000 medarbetare i Europa, inklusive cirka 1800 i Sverige.
Karin kommer att ha koncernövergripande HR-ansvar och blir medlem av koncernledningen, Coop Management Team.

Karin Bartholf har en lång och gedigen HR-bakgrund som bland annat innefattar att hon varit HR-direktör på Dell Computers i Sverige, Compac Sweden och Microsoft Nordic. Hon har dessutom varit egen konsult inom HR och ledarutbildning.

– Jag är väldigt glad över att Karin nu kommer till oss och är övertygad om att hennes tunga bakgrund, hennes energi och ledarskap blir mycket värdefull på vår resa mot ett starkt och lönsamt företag.

Hanteringen och utvecklingen av våra medarbetare och organisation är en av våra allra viktigaste konkurrensparametrar, säger Frank Fiskers, vd och koncernchef på KF/Coop.

Karin Bartholf ser fram mot att bli en del av det redan starka KF-teamet och att arbeta i den utmanande och viktiga dagligvarubranschen.

– Jag tycker verkligen att det här ska bli jättespännande och roligt, inte minst med tanke på den offensiva förändringsresa som pågår på KF och Coop där HR-frågorna är en viktig framgångsfaktor, säger Karin Bartholf.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109