23948sdkhjf

Ännu en Convinisatsning – nytt huvudkontor och showroom

Måltidsleverantören siktar på att bli miljardbolag med nytt logistikcenter och huvudkontor.

Convini, som erbjuder obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatsen, växer kraftigt. I oktober presenterades en investering på 150 miljoner i ett nytt logistikcenter i Upplands Väsby. Det följs nu upp av en satsning på nya kontorslokaler. 

Convini tar över delar av SAS tidigare ytor i Gate:01 i Frösundavik, Solna. Lokalerna på totalt 700 kvadratmeter ska användas både som huvudkontor och showroom.

Flytten till de nya lokalerna är planerad till våren 2023.

– Detta är ett viktigt steg för vår fortsatta utveckling och expansion. Vi är väldigt stolta över att nu kunna skapa framtidens arbetsplats i Gate:01. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill ge dem de bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas hos Convini. I de nya lokalerna kan vi samtidigt visa upp våra innovativa mat- och kaffelösningar för kunder och partners i ett toppmodernt showroom, säger Mats Palmquist, vd på Convini.

Familjeföretaget Convini grundades för över 25 år sedan och har vuxit stadigt sedan dess. Sedan 2018 har företaget fördubblat omsättningen. I ett pressmeddelande slår nu Convini fast att siktet är inställt på att bli ett miljardbolag inom de närmsta åren. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079