23948sdkhjf

Ny teknik ska minska avokadosvinnet

Swedlog lanserar konceptet Hållbar Mognad. Till en början med sikte på att minska avokadosvinnet genom att mer än dubbla hållbarheten. 
Den traditionella mognadsprocessen gör att det är mer eller mindre ett lotteri att köpa avokado. Det har lett både till lågt konsumentförtroende och orsakar ett betydande svinn genom hela värdekedjan. 

Helsingborgsbaserade Swedlog, som utför paketering av olika frukter och grönsaker, har tagit fasta på detta och lanserar nu konceptet Hållbar ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
De blir först med svenska ekologiska bönor på burk
Stacky’s tar in kapital
Picadeli är på väg tillbaka – med mer digitaliserad salladsbar
FTI avvecklas: Nytt bolag ska möta framtidens krav på producentansvar
Så klarade Skåne-Möllan prisökningarna
Utmanande kvartal för Midsona
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.125