23948sdkhjf

Orkla vill producera jästprotein

Forskar om möjligheterna att framställa ny proteinbas.
Orkla som äger varumärket Kronjäst och dess tillverkning i Sollentuna bedriver forskning om möjligheterna att framställa protein med jäst som bas. Tillsammans med RISE och Chalmers Tekniska Högskola försöker Orkla nu att framställa protein som ska kunna användas i framtida matproduktion.

– Målet är att vi efter projektet har rätt kunskap för att b...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
De blir först med svenska ekologiska bönor på burk
Stacky’s tar in kapital
Picadeli är på väg tillbaka – med mer digitaliserad salladsbar
FTI avvecklas: Nytt bolag ska möta framtidens krav på producentansvar
Så klarade Skåne-Möllan prisökningarna
Utmanande kvartal för Midsona
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.11