23948sdkhjf

En av fyra restauranger och kaféer informerar fel om allergener

Stort kontrollprojekt visar på återkommande brister.
I ett nationellt kontrollprojekt har allergeninformation granskats för totalt 4344 produkter hos restauranger och andra storhushåll. För 17 procent av produkterna och hos totalt 25 procent av verksamheterna gavs fel allergeninformation.

– Att en allergiker så ofta riskerar få fel information på restauranger är mycket allvarligt då det kan leda til...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Köttkonsumtionen ökar – men svenska marknadsandelen sjunker
Deras satsning på husman går hem – ser ”vikande trend” för vego
Han blir ny vd för Polfärskt Bröd – efter ett år på bolaget
Efter plötsliga avhoppet – han föreslås som ny ordförande för Veg of Lund
Veg of Lunds styrelseordförande lämnar med omedelbar verkan – ”Hade lite olika bilder”
Stopp för kylda färdigrätters positiva utveckling – mackor och sallader lockar mer
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.125