23948sdkhjf

Karin Bodin blir återigen prisad

Norrbottens Byggmästareförening utnämner Polarbröds vd Karin Bodin till vinnare av Stora Byggpriset 2022.

Det är på grund av hanteringen efter branden i Polarbröds bageri 2020 som Karin Bodin prisas.

– Polarbröd, under Karins ledning, är ett mycket uppskattat och välkänt företag i hela Sverige. Deras bröd har de allra flesta ätit med god aptit många gånger. De är mycket duktiga och målmedvetna i sitt arbete med hållbarhet och det mod och den beslutsamhet Karin visade när hon tillsammans med sin ledning beslutade att snabbt bygga upp bageriet igen efter den stora branden är föredömligt. Resultatet är ett ännu starkare varumärke, säkrad fortsatt produktion i Älvsbyn och ett ännu mer hållbart företag. Hon är en mycket värdig vinnare av Stora Byggpriset 2022, säger Lotta Finstorp, Landshövding i Norrbotten och juryns ordförande.

Karin Bodin har de senaste åren bland annat utsetts till Sveriges näst mäktigaste samhällsförändrare och fått ta emot priset för Årets syftesdrivna ledare på Dagligvarugalan. Hon även tilldelats Kungliga Patriotiska Sällskapets näringslivsmedalj för 2020. Nu får hon ta emot Norrbottens Byggmästareförenings byggpris.

– Det är jätteroligt att vi utsetts till vinnare av Stora Byggpriset 2022. Jag tar emot denna hedersbetygelse som omfattar alla fantastiska medarbetare i Polarbröd som varit en del av vår återkomst, både i Älvsbyn, Bredbyn och Umeå. Vår snabba väg tillbaka hade inte heller varit möjlig utan fina samarbeten, både i vårt eget bolag Teknisk Maskinservice och med våra externa partners Hellströms Bygg och Norconsult. Nu ska vi se till att fira detta ordentligt tillsammans, säger Karin Bodin.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109