23948sdkhjf

Därför dissar Hemköp, Lidl och Willys branschens standard

Omkring 1300 dagligvarubutiker i Sverige använder sig av samma standard för att certifiera sitt arbete med livsmedelssäkerhet. Men Lidl, Hemköp och Willys har valt att gå en annan väg.
För snart 15 år sedan lanserade branschorganisationen Svensk Dagligvaruhandel en standard för livsmedelshantering i butik. Sedan dess har 1274 butiker i Sverige certifierat sig enligt den. Men i huvudsak är det enbart Ica-, Coop- och Citygrossbutiker som använt sig av branschstandarden. Willys, Hemköp och Lidl har valt att gå sin egen väg.

– ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Köttkonsumtionen ökar – men svenska marknadsandelen sjunker
Deras satsning på husman går hem – ser ”vikande trend” för vego
Han blir ny vd för Polfärskt Bröd – efter ett år på bolaget
Efter plötsliga avhoppet – han föreslås som ny ordförande för Veg of Lund
Veg of Lunds styrelseordförande lämnar med omedelbar verkan – ”Hade lite olika bilder”
Stopp för kylda färdigrätters positiva utveckling – mackor och sallader lockar mer
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
RS & FastFood
Packnet

Sänd till en kollega

0.324