23948sdkhjf

DynaMate Industrial Services AB förvärvar Allelektro Team Industri AB

DynaMate Industrial Services AB ett helägt dotterbolag till Scania CV AB har idag den 13 december tecknat avtal om att förvärva företaget AllelektroTeam Industri AB i Eskilstuna. Ett företag som är inriktat på att vara totalleverantör till industrin av effektiva industriella processer och utrustningar.
”Med det här förvärvet kompletterar vi vårt redan breda tjänsteutbud och skapar en bra grund för att ytterligare växa mot industrikunder, säger Dynamate Industrial Services AB VD Pär Holmgren i ett pressmeddelande. Vi har god kännedom om Allelektro Teams verksamhet och ser fram emot att integrera företaget i vår egen verksamhet i Eskilstuna ”.

Genom förvärvet fortsätter Dynamate Industrial Services att stärka sin position som en av Sveriges mest kompletta industriserviceleverantörer.

Allelektro Team Industri AB har sin verksamhet och kundbas i Mälardalsregionen. Inriktningen är i huvudsak mot industrikunder och som totalleverantör ansvarar företaget för konstruktion och installation samt driftsättning av automationsanläggningar. Antalet anställda är idag 15 personer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142