23948sdkhjf

Emballator Lagan Plast förvärvar Bra Plast i Vittsjö AB

Ljungbyföretaget förvärvar Bra Plast i Vittsjö AB och stärker sin position på marknaden
Bra Plast i Vittsjö AB är ett oberoende familjeföretag som har tillverkat plastburkar och plastförpackningar sedan 1990. De är ett högteknologiskt företag med inriktning på formsprutade produkter. De omsätter cirka 60 miljoner kronor och är ca 25 anställda.

Kompetent ägare
Bra Plast AB har under en längre tid sökt en ny stark och kompetent ägare som kan medverka till att utveckla företaget i gynnsam riktning och där vi nu tillsammans kan säkra den långsiktiga utvecklingen för bolaget. Företaget kommer vara kvar på orten och de tidigare ägarna kommer att inneha fortsatt anställning i företaget.

- Vi tror starkt på att detta kommer leda till positiva effekter för båda parter samt för våra kunder. Företagen kommer tillsammans att kunna erbjuda en bredare produktportfölj och en ökad utvecklingstakt i form av nya produkter och tjänster. Ambitionen är att tillsammans skapa hållbara förpackningskoncept med fokus på kundupplevelsen, säger Christian Silvasti.

- Bolagens kultur och kundfokus stämmer väl överens och stärker vårt erbjudande till marknaden. Emballator Lagan Plasts positiva utveckling fortsätter och även om det primära fokuset är organisk tillväxt, adderar vi förvärv när tillfälle ges. Emballator Lagan Plast passerar nu 300 MSEK i omsättning och blir ledande inom flera branschavsnitt, avslutar Christian Silvasti, VD/CEO för Emballator Lagan Plast i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063