23948sdkhjf

Krav- märkt kaffekapsel

Som första leverantör på den svenska marknaden lanserar nu TASSIMO den första helt ekologiska kaffekapseln. Den nya mellanrosten Gevalia Ekologiskt är KRAV-märkt och innehåller enbart ekologiskt odlade kaffebönor
Tassiom är kapselmaskinen som med ett knapptryck serverar allt från espresso till latte, te och varm choklad. Som första leverantör på den svenska marknaden lanserar nu TASSIMO Gevalia Ekologiskt – en kaffekapsel som är KRAV-märkt. KRAV är en av Sveriges mest välkända miljömärkningar med höga krav på hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.

Gevalia Ekologiskt är gjort på ekologiskt odlade Arabica-bönor från Rainforest Alliance™-certifierade gårdar*. Där får bönorna långsamt mogna innan de skördas, vilket ger kaffet en välbalanserad och lätt fruktig smak med härlig arom. Gevalia Ekologiskt har styrkan 5 på den 7-gradiga TASSIMO-skalan.

- Vi är mycket stolta att som första leverantör på marknaden kunna presentera en KRAV-märkt kaffekapsel. I och med denna lansering kan konsumenten nu göra ett mer medvetet och aktivt val. Kombinationen av KRAV-märkningen, Rainforest Alliance™-certifieringen och återvinningssystemet TerraCycle är tillsammans ett mycket bra alternativ för den miljömedvetna konsumenten, säger Shermin Golrang, Brand Manager TASSIMO Sverige i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125