23948sdkhjf

Premiär för Max i Köpenhamn

Max satsar i Danmark och öppnar upp den första restaurangen i Köpenhamn
Fredag första mars öppnar Max första restaurangen i Danmark på Gammeltorv vid Strøget i Köpenhamn. Redan från starten blir Maxrestaurangen dessutom nyckelhålsmärkt; den första konceptstyrda restaurangkedjan i Danmark att få den certifieringen.

– Vi öppnar första restaurangen på ett riktigt toppläge och jag är övertygad om att våra hamburgare kommer att bli lika populära i Danmark som de är i Sverige och Norge. Det är också ett bra kvitto på vårt unika hälsoarbete att vi är nyckelhålsmärkta redan från start, säger Richard Bergfors, VD Max i ett pressmeddelande.

Etablering på den danska marknaden
Restaurangen i Köpenhamn kommer att erbjuda sittplatser både inne och ute. Planen är att på sikt etablera Max som en rikstäckande restaurangkedja.

– Max gör redan Sveriges godaste hamburgare. Nu kommer vi äntligen börja servera dem i Danmark. Max arbete för hälsa och klimatet genom klimatkompensering och klimatmärkning av menyn väcker också stort intresse här, säger Jesper Panduro, VD Max Danmark.

Max i Danmark kommer att drivas av en erfaren trio. Jesper Panduro är en av ägarna till hobbykedjan som bär hans efternamn, Camilla Raffnsøe som haft chefsbefattning på 7-Eleven i Danmark och Michael Raffnsøe, som varit chef på reklambyråerna DDB och Saatchi & Saatchi i Danmark.


Läs mer om: MAX
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095