23948sdkhjf

Nu öppnar SUBWAY® ytterligare en restaurang i Malmö

Subway fortsätter att växa i Malmö. Världens största restaurangkedja upp portarna till sin 8:e restaurang i Malmö. Restaurangen är belägen i Malmö Centralstation och blir Subways 117:e i Sverige.
Subway har som mål att ha 240 restauranger i Sverige före 2015 års utgång, vilket kommer att skapa 1500-1600 nya arbetstillfällen, och under 2013 beräknas 40 nya restauranger att öppna. Subways nya restaurang i Malmö kommer att generera 15 arbetstillfällen. Jobb som i huvudsak kommer att gå till unga Malmöbor. Restaurangen är designad helt utifrån Subways nya, globala designkoncept som fokuserar på att skapa en ljusare, fräschare och modernare känsla i restaurangerna.

– Vi har letat efter ett tillräckligt bra läge i Malmö Centralstation i tre år men inte riktigt hittat rätt. När vi nu erbjöds den här lokalen av Jernhusen så föll bitarna på plats och nu ser vi verkligen fram emot att få komma igång, säger franchisetagaren Stefan Jägerbring som sedan tidigare driver tio Subway-restauranger i södra Sverige i ett pressmeddelande.

Ytterligare etablering
– Det här blir restaurang nummer 30 i vår region och vi planerar att öppna många fler så vi letar fortfarande efter bra affärslägen och driftiga franchisetagare, säger Subways etableringsansvarige Henrik Niklasson som ansvarar för Subways expansion i södra Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141