23948sdkhjf

Stort intresse för Subways nya restaurang i Halmstad

Intresset för att arbeta på restaurangen har varit mycket stort och Subway har mottagit drygt 300 ansökningar till de 15 arbetstillfällen som nyetableringen har genererat, restaurangen öppnar under veckan
Subway planerar att öppna 240 restauranger före 2015 års utgång, vilket kommer att skapa 1600-1700 nya arbetstillfällen, och bara under 2012 beräknas 30 nya restauranger att öppna. Subways nya restaurang i Halmstad är belägen på Bankgatan 6 (Lilla Torg), erbjuder 24 sittplatser och har skapat 15 arbetstillfällen. Jobb som i huvudsak har gått till unga Halmstadsbor, meddelar Subway i ett pressmeddelande.

– Att äntligen få öppna en restaurang i Sveriges bästa sommarstad känns jättekul. Sommartid är det hög puls kring Lilla Torg, vilket är perfekt för oss. Något som också känns kul är att över 300 personer sökte de 15 lediga jobben, det visar på ett stort intresse för oss, säger Patrik Lundgren som är vd på franchisetagaren Conic som sedan tidigare driver sju Subway-restauranger i södra Sverige.

– Det här blir restaurang nummer 119 i Sverige och vi planerar att öppna många fler så vi letar fortfarande efter bra affärslägen och driftiga franchisetagare, säger Subways etableringsansvarige Henrik Niklasson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062