23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ebm-papst deltar med två montrar på mässan Mostra Convegno

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

Mostra Convegno i Milano är en av de största branschmässorna inom värme, ventilation, VVS och kyla.

Mässan Mostra Convegno i Milano den 17-20 mars kommer i år att hållas för 42: e gången. Detta är en av de absolut största branschmässorna inom värme, ventilation, VVS och kyla. Sammanlagt väntas över 160 000 besökare och fler än 2400 utställare komma till Milano i år. Eftersom mässan ligger tidigt på året är det många av utställarna som presenterar nyheter och så är det också för ebm-papst. ebm-papst deltar med två montrar. I Hall 24 Monter B21-C22 informerar ebm-papst om teknikutvecklingen och de senaste nyheterna inom bl a ventilations- och luftkonditioneringsområdet. I Hall 7 Monter E32-E40 kommer ebm-papst att visa upp företagets lösningar för värmepumpar och uppvärmningsapplikationer.

Mostra Convegno är en viktig mässa för både installations- och tillverkningsföretag. Det är här många företag skaffar sig en bild av den senaste teknikutvecklingen för att kunna ligga i framkanten när det gäller att skapa intressanta kunderbjudanden, och utveckla nya produkter. För tillverkande företag är det idag viktigt att så snabbt och effektivt som möjligt erhålla CE-märkning. Att ebm-papst fläktar uppfyller och även överträffar de krav som ställs i ErP-direktiven är därför en trygghet och något som bidrar till att skynda på arbetet med CE-märkning.

Premiärvisning av den nya axialfläkten AxiEco Protect
Ett exempel på en nyhet som ebm-papst presenterar på Mostra Convegno är axialfläkten AxiEco Protect. Fläkten premiärvisas under mässan och detta är starten på en ny fläktserie som...

Läs hela artikeln här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.094