23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Försäljning via många onlinekanaler med en enkel ERP-integra

| Medlemsnyhet | Företag Truecommerce Denmark ApS

Därför bör alla företag överväga att utvidga sin försäljning till marknadsplatser online.

Explosionen av onlinehandeln har inneburit att försäljning via marknadsplatser har ökat i popularitet i både B2C- och B2B-segmentet.

Marknadsplatser online är skapade för att maximera din exponering gentemot köpare genom användarvänliga plattformar – och dina produkter får sällskap av några av världens mest erkända varumärken. Är det något man ska fundera på?

Egentligen inte – men även om marknadsplatser som Amazon är skapade för företag, som vill maximera sin försäljning och dra nytta av marknadsplatsens stora exponering och trovärdighet bland köparna, ser vi fortfarande att många företag inte utnyttjar sin stora potential.

Förklaringen vi hör på TrueCommerce är att många företag uppfattar handel via marknadsplatser online som komplex, i synnerhet då antalet ordrar och integrerade marknadsplatser och andra säljkanaler ökar.

Men om det bara skulle krävas en enskild integrering för att komma igång?

Oavsett om din bransch är inom mode, livsmedel, inrättning eller vilken annan bransch som helst, så är det en marknadsplats, som passar till precis dina kunder och de produkter du säljer. Och du kommer att få en användarvänlig onlineplattform.

Med en enkel integration av TrueCommerce kan du få åtkomst till mer än 100 globala marknadsplatser. Vår lösning hjälper dig att automatisera utväxlingen av ordrar, fakturor, följesedlar samt kund- och lagerdata mellan alla dina marknadsplatser och ditt ERP-system, så att du kan fokusera på det du gör bäst – dina produkter.

Se vårt webbinar och hör hur du håller ditt företag konkurrenskraftigt och når ut till dina kunder där de befinner sig.

Hämta webbinaret här!

Medlemsnyhet

Företag
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Sänd till en kollega

0.125