23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hur får vi rätt plast på rätt plats, helst återvunnen?

Hur ser egentligen framtiden ut för plastförpackningar? På Pack & Plast den 11 november i Malmö träffar vi experter i hela värdekedjan och tillsammans reder vi ut begreppen och belyser komplexa utmaningar för industrin.

Mobergs är förstås på plats och vi kommer bland annat att diskutera förutsättningarna för ökad återvinning, kraven på cirkulär design, biomaterialens framtid, EU:s direktiv för engångsplast och hur kunskap och samordning kan leda till hållbar plastanvändning. Här hittar du programmet i sin helhet

Anmäl dig via länkarna på vår hemsida och få 20% rabatt på priset
I år blir det en hybridkonferens, d.v.s. vid samma tidpunkt levererar vi samma upplevelse och innehåll till både en live- och online publik.
Mobergs deltar på plats på Slagthuset i Malmö och som partner kan vi därför erbjuda våra kunder 20% rabatt på priset. Välj det alternativ som passar dig bäst, digitalt eller fysiskt deltagande.

Här kan du anmäla dig till rabatterat pris

Varför använder vi inte mer återvunnet plastmaterial?
Det största problemet när vi ska använda mer återvunnet material är att det idag är brist på återvunnet plastmaterial av tillräckligt hög kvalitet för alla typer av produktion. I en hel del plastproduktionsprocesser kan det återvunna materialet idag inte uppfylla kraven på mekanisk stabilitet, temperaturtolerans och tolerans av andra material……
Läs hela artikeln här

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047