23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Fokus på innovation och processoptimering

| Medlemsnyhet | Företag Procudan

Procudan har satt fokus på innovation och processoptimering i samarbete med Teknologisk Institut, som har startats för att förbättra arbetsmetoder och arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Lene Andreasen, COO, gläder sig åt att Procudan på allvar har satt igång med innovation och processoptimering av arbetsmetoder och arbetsmiljö. Det nya och innovativa fokuset fick en kickstart efter det att Lene Andreasen uppmärksammades på möjligheten till stöd till innovationsprojekt via ”GenstartNU”.

Procudan ingick ett spännande och givande samarbete med Teknologisk Institut kring arbetsplatsens utmaningar med de manuella processerna. Samarbetet med robotexperten medverkade till att Procudan fick en inblick i de teknologiska möjligheterna och hur tekniken kan implementeras hos Procudan i framtiden, så att arbetsmetoder och arbetsmiljö förbättras över tid.

Procudan är inne i en innovativ och utvecklande process, och Lene Andreasen gläder sig åt att Procudan har satt igång processen som rör den tekniska utvecklingen i verksamheten.

Lene Andreasen rekommenderar andra verksamheter att tacka ja till liknande erbjudanden.

Läs mer om projektet och samarbetet här.

Medlemsnyhet

Företag
Procudan

Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Sverige
Procudan

Sänd till en kollega

0.081