23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lagafors x Team Rynkeby

Lagafors har sponsrat Team Rynkeby – God Morgon i många år och nu gör vi det igen! Målet är som vanligt Paris i sommar och vi är en stolt guldsponsor.

Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetsteam som cyklar ner till Paris på somrarna för att samla in pengar åt olika organisationer som stöder forskningen gentemot barncancer. Förra året donerade Team Rynkeby 9. 741 miljoner euro, vilket vi tycker är helt fantastiskt. Välgörenhetsprojektet omfattar nio länder och mer än 60 lag med nästan 3 000 deltagare totalt. Cykelturen till Paris går av stapeln 9e juli och planen är att de cyklar fram till den 16 juli 2022. 

Vi på Lagafors har som nämnt ovan stöttat teamet i ett flertal år och i år är inget undantag. Vi har dessutom lite personliga kontakter med de som cyklar. Magnus, en av oss på Lagafors säger bland annat såhär gällande varför vi är med och stöttar Rynkeby:  

”En av mina kompisar förlorade sin syster i cancer och då bestämde han sig för att cykla till Paris med Team Rynkeby. Det var 2017 som han cyklade för första gången. Vi har sedan dess varit med och stöttat i form av sponsorer, när han och sedan hans fru deltagit i teamet från Halland”.  

Vi hoppas att kampen kan nå i mål hela vägen och att barncancer snart är ett minne blott. Vill ni också vara med och stötta eller delta? Här kan ni läsa mer om att engagera sig i Team Rynkeby! Rynkeby är dessutom en väldigt bra kund till oss som vi sålt utrustning till och har bra samarbete med. Vilket gör det extra kul att gå samman och bidra till en lite bättre värld.  

Team Lagafors har även vi ett flertal projekt att komma i mål med nu under året och det är mycket spännande som händer. Följ med på vår resa! 

Lagafors AB
Industrigatan 32
312 21 Laholm
Laholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562189596

Sänd till en kollega

0.047