23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Indium Corporation® presenterar AUSN-pasta för lysdioder

Indium Corporation introducerar AuSn-pastor för lysdioder med hög effekt

Abic Kemi är sedan den 1 Juni återförsäljare åt Indium Corporation®.

Indium har nu utökat sin portfölj av beprövade pastor med två nya AuSn-pastor utformade för de högre bearbetningstemperaturerna. Det är monteringsbehoven som krävs för användning i högeffektiva LED-modulmatrisapplikationer, såsom fordon, infrastruktur, och trädgårdsodling.

Indium Corporation producerar ett brett utbud av lödpastaprodukter för att möta branschens nuvarande och utvecklande behov. Högeffektiva lysdioder har förmågan att ge mycket högre nivåer av ljuseffekt än traditionella lysdioder samtidigt som de ger högre prestandanivåer, vilket leder till en längre livslängd för enheten. På grund av den stora mängden värme som genereras – i ett sådant lokaliserat område – krävs ett löd med hög smältning och hög tillförlitlighet för montering.

Det är också kritiskt för LED-monteringsprocessen att lödgränssnittet mellan dioden och dess substrat är tomrumsfritt för att generera en stabil överföring av ljus och möjliggöra överföring av den enorma värmen som genereras av dioderna för att bibehålla enhetens temperaturstabilitet.

AuLTRA™ 3.2 och AuLTRA™ 5.1 är AuSn-lödpasta som är speciellt formulerade för att rymma högre bearbetningstemperaturer samtidigt som de ger hög tillförlitlighet.

AuLTRA™ 3.2 erbjuder:

Vattenlösligt flöde
Återflöde av luft eller kväve
Fantastisk vätning
Låg tömning
Lång öppen livslängd, minskat avfall
AuLTRA™ 5.1 erbjuder:

Inga rena rester
Återflöde av luft eller kväve
Fantastisk vätning
Låg tömning
Lång öppen livslängd, minskat avfall
Båda pastorna erbjuds i en mängd olika AuSn-legeringar och pulverstorlekar. Förutom att vara idealisk för användning i högeffektiva LED-modulmatrisapplikationer, AuLTRA™ 3.2 och AuLTRA™ 5.1 är tillämpliga för alla AuSn-pastaapplikationer eftersom deras prestanda har bevisats och fortsätter att vara bevisad inom området. För mer information om Indium Corporations guldprodukter med hög tillförlitlighet, besök www.indium.com/gold eller kontakta oss på ABIC

Biesterfeld Sweden AB
Box 6131
600 06 Norrköping
Norrköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567284962

Kontaktperson

LH
Louise Hägg
lh@abic.se

Sänd till en kollega

0.032