23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fotbollslinjer som målas av robotgräsklippare

Läs om Husqvarnas mångfacetterade robotgräsklippare CEORA. CEORA är lämpad att klippa ytor på upp till 50 000 kvm, men kan utföra mycket mer än så. Vid utvecklingen av CEORA kom ebm-papst kraftfulla drivenhet att bli en viktigt komponent.

Produktbild Husqvarna

CEORA är en helt ny typ av robotgräsklippare, som lanserades av Husqvarna under förra året. CEORA, som är utvecklad för att sköta fotbollsplaner, golfbanor och stora offentliga grönytor klarar av att klippa ytor på upp till 50 000 kvm, men gör också mycket mer än så.
Tack vare satellitnavigeringssystemet EPOS behöver CEORA inga begränsningsslingor och navigerar med en precision på två till tre centimeter. Till robotgräsklipparen finns tillbehör som linjemålare för fotbollsplaner, utrustning för att samla in golfbollar och gödning av gräsmattor. CEORA:s kapacitet och mångsidighet har väckt mycket uppmärksamhet och den representerar en helt ny era inom kommersiell grönytesskötsel.
CEORA är kostnadseffektiv, tyst, stark, miljövänlig och frigör tid för personal, som annars måste köra fossildrivna åkgräsklippare.

Husqvarna valde drivlösning från ebm-papst:
Bakom framgången med robotgräsklipparen ligger ett intensivt utvecklingsarbete och noggrant val av olika komponenter. En av de viktigaste komponenterna är en kraftfull men också mycket energisnål drivlösning från ebm-papst.

Läs mer om projektet där ebm-papst är produktpartner HÄR

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.048