23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Produktiva möten inom medicinteknik på världskänd Parismässa

| Medlemsnyhet | Företag Lesjöfors AB

Lesjöfors var en av utställarna på Pharmapack i Paris 1-2 februari, den världsledande mässan för läkemedelsförpacknings- och medicinteknikindustrin. Debuten på mässan blev mycket lyckad och flera av Lesjöforsbolagen var representerade i montern.

En mötesplats med febril aktivitet
Pharmapack är det europeiska navet för förpackning och utrustning till läkemedels- och medicinteknikindustrin. Evenemanget äger årligen rum i Paris och samlar över 5 000 deltagare och mer än 300 utställare under två dagar av innovation, nätverkande och utbildning.

Många av Lesjöforsföretagen i koncernen har omfattande kunskaper och erfarenhet inom den medicintekniska industrin så Pharmapack är en ultimat mötesplats för att möta andra specialister och leverantörer inom området.

Vårt globala säljteam med representanter från Lesjöforsbolag i Europa, Nordamerika och Asien visade och diskuterade olika fjäder- och stansade lösningar till medicinteknik i montern. Och feedbacken från nya och befintliga kunder var överväldigande.

Givande diskussioner i Lesjöfors monter
Martin Schulze, försäljningschef på Lesjöfors Industrial Springs & Pressings i Tyskland var  mycket nöjd med mässdagarna på Pharmapack:

”Vi är överväldigade av det stora intresset i vår monter. Vi har knutit många intressanta kontakter och fått en bra chans att lyssna på vad branschen pratar om, både möjligheter och utmaningar. Lesjöfors kan lösa många problem med våra förstklassiga medicinska fjädrar och banddetaljer samt breda tillverkningskunskaper.”


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Lesjöfors AB

Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Sverige
Lesjöfors AB

Sänd till en kollega

0.078