23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ebm-papst nyutvecklade fläkt med push-pull-funktion

AxiRev 126 har utvecklats för push-pull-applikationer i decentraliserade ventilationssystem.

AxiRev 126 push-pull med EC-teknologi
ebm-papst nya kompaktfläkt AxiRev 126 har utvecklats för just push-pull-applikationer i decentraliserade ventilationssystem. Nya byggnader – och byggnader som redan har moderniserats – isoleras i allt högre grad för att optimera energieffektiviteten och tätas därför hermetiskt. Push-pull-system är en praktisk lösning för att använda luftväxling för att förhindra skador på byggnadens struktur och ohälsa till följd av dålig luftkvalitet. Beroende på applikation säkerställer två fläktenheter per rum eller zon en balanserad ventilation.

AxiRev 126 är mycket energieffektiv tack vare ebm-papst EC-teknologi, den är tyst och har en unik design. Fläktbladens nästan symmetriska utformning säkerställer att den karakteristiska kurvan och även att den luftvolym som transporteras i båda rotationsriktningarna i princip är identisk. Den patenterade fläktbladsdesignen minimerar ljudnivån, och den integrerade EC-motorn ger hög verkningsgrad även vid dellastdrift. Jämfört med tidigare modeller har ljudnivån reducerats med upp till 5 dB(A). AxiRev 126 har ett maximalt luftflöde på 132 m3/h. En viktig fördel är att fläktens branta karakteristiska kurva som säkerställer att ventilationsaggregat i bostadshus fungerar effektivt även vid kraftiga vindstyrkor utomhus.

Beroende på applikation kan hastigheten hos AxiRev 126 justeras steglöst mellan 500 och 4200 rpm. Fläkten, som har en diameter på 126 mm, levereras som en komplett fläktenhet med plug-and-play-möjlighet. AxiRev 126 är även lämplig för eftermontering, så kallad retrofit, av befintliga bostadsventilationsaggregat.

Läs mer om AxiRev 126 HÄR

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.109