23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Arvid Nordquist lanserar en ny produkt för den professionell

Arvid Nordquist lanserar en ny produkt för den professionella marknaden – Instant Sticks!

Instant Sticks – så lyder namnet på den nya produkten som Arvid Nordquist lanserar på den professionella marknaden. Portionspåse á 2 gram, certifierad med KRAV, Fairtrade och EU-ekologisk, 500 st per kartong.

Den nya produkten, Instant Sticks, är ett frystorkat kaffe med en kraftfull smak. Kaffet har balanserade nötiga toner och behaglig eftersmak. Instant är extra mörkrostat och då förpackningen är en portionspåse kan du göra en rund kopp kaffe med fyllig smak på ett snabbt och enkelt sätt.

 

-          Vi såg att det fanns en efterfrågan på marknaden för just instant-kaffe och just dessa är portionspåsar, perfekta för att exempelvis servera på hotellrum eller konferensanläggningar, säger Ina Bråsäter Nordic Channel Marketing Manager OOH på Arvid Nordquist Kafferosteri.

 

Är du intresserad av att servera Instant sticks på din arbetsplats, restaurang eller ditt café? Tveka inte att kontakta någon av våra säljare. Du hittar kontaktuppgifter här: https://www.arvidnordquist.se/kaffe-professional/kontakt/

 


Arvid Nordquist Out of Home
Arvid Nordquists försäljningskanal Out of Home riktar sig till verksamheter inom restaurang och café, Vending, Office Supply, Industry, Travel & Retail. Våra samarbetspartners är återförsäljare och grossister inom dessa kanaler – partners där vi har ett nära samarbete och vi tillsammans utvecklar affärer. Hos Arvid Nordquist innebär Out of Home en stor portfölj av både våra egna och andras varumärken inom kaffe & te, vin & öl, livsmedel och non food. Vi har en rikstäckande säljkår där alla är specialister inom sitt produktområde och har en stor passion för mat och dryck.

 

Kontaktuppgifter Arvid Nordquist Out of Home
Ina Bråsäter, Nordic Channel Marketing Manager Arvid Nordquist
073 944 16 98, ina.brasater@arvidnordquist.se

Jacob Cronehag, Försäljningschef Foodservice Arvid Nordquist
070 799 52 90, jacob.cronehag@arvidnordquist.se

Ingvar Sandberg, Försäljningschef Vending & Office Supply Arvid Nordquist
070 876 19 67, ingvar.sandberg@arvidnordquist.se

Arvid Nordquist H.A.B
Ekensbergsvägen 117
171 25 Solna
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5560077868

Kontaktperson

Ina Bråsäter
Nordisk Channel Marketing Manager
ina.brasater@arvidnordquist.se

Sänd till en kollega

0.032