23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny husmässa med fokus på optisk sortering hos Mobergs 8 - 12 maj

Mobergs följer upp succén med husmässa från början av året med en husmässa med nytt fokus den 8 - 12 maj. Denna gång fokuserar vi på bulkgods och optisk sortering och har massor att visa upp i vårt showroom. Boka en tid som passar er här.

Nu bjuder Mobergs in till ny husmässa vecka 19 mellan den 8 - 12 maj. Denna gång fokuserar vi på utrustning för bulkgodshantering där optisk sortering är vårt dragplåster. Mer om vad vi visar i vårt showroom hittar du här

Vårt arrangemang från förra husmässan i början av året med bokade tider var mycket uppskattat, vilket det bl.a. skrevs om i tidningen PackMarknaden.

Har ni inte varit hos oss än? Boka in en dag och tid som passar er och kom!  Skicka bara ett mejl till sales@mobergs.se med vilken dag och tid ni vill komma och hur många ni är, så ses vi.

Välj tid på dagen mellan:
09.00 - med frukostfralla och visning
12.00 - med lättare lunch och visning
15.00 - med eftermiddagsfika och visning

På plats demonstrerar vi den optiska sorteringsmaskinen Eureka, som är en mindre maskin för labb eller små flöden men har precis samma optik, prestanda och operatörsgränssnitt som Quasar.
Vi visar även en helautomatisk magnetseparator, metallavskiljare för både fallrör och pneumatisk transport samt nya vågar.

Anmäl dig/er till sales@mobergs.se! Vi ser fram emot att ses!

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031