23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EDI-lösning för tillverkningsföretag

Skapa effektiva och strömlinjeformade processer i ditt tillverkningsföretag.

Välj ett EDI-system som stärker dina affärer

Med ett EDI-system kan du automatisera överföringen av affärsdokument mellan ditt företag och era handelspartners. Företag som investerar i ett EDI-system upplever också att de får mer korrekta data och undviker manuella fel.

Vad är EDI?

Elektroniskt datautbyte – eller Electronic Data Interchange (EDI) – är för företag som vill utbyta elektroniska order, fakturor och andra affärsdokument med sina leverantörer och / eller kunder. 

Med EDI slipper man därmed pappersdokument och PDF-filer och man undviker alla tidskrävande manuella arbeten, som datainmatning från papper eller PDF-filer i sitt ERP-system.

EDI används i de flesta branscher och är särskilt relevant för större detaljhandelsföretag som vill få sina leverantörsfakturor elektroniskt, eller för grossister och producenter som vill kunna få elektroniska order. 

Även i det offentliga, som kommuner och landsting som har tusentals leverantörer, är EDI ett krav och man följer några fastställda branschgodkända EDI-format som framtagits av EU.

Läs mer om EDI

EDI-lösning för tillverkningsföretag

TrueCommerce är en av världens ledande leverantörer av EDI-programvara och supply chain-optimering. Sedan 1987 har vi utvecklat och specialiserat oss inom EDI-programvara som är särskilt stark inom EDI för detaljhandeln, grossister och tillverkare.

På vår hemsida kan du läsa mer om hur vår EDI-lösning kan hjälpa företag inom produktion och tillverkning.

EDI-lösning för tillverkningsföretag

TrueCommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
VAT nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW

Sänd till en kollega

0.093