23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Carsten Holm AB kan också tillverka prototyper

Kanske känner du främst till Carsten Holm AB för det stora utbudet av tätningar och packningar, men visste du att vi också tillverkar prototyper?

Av Karina Davids - Kd marketing support 

Även om vi har tillverkat prototyper i nästan 30 år har vi fortfarande kunder som blir positivt överraskade när de får reda på att vi även kan ta fram prototyper i både plast och gummi.

30 års erfarenhet av prototypframtagning
Under årens lopp har vi hjälpt ett antal stora danska och utländska företag att ta fram prototyper i samband med deras produktutveckling. Vid prototypframtagning bistår vi gärna med optimeringsalternativ så att kunden på längre sikt kan få en optimal serietillverkning.

Vi har kunskap och erfarenhet att bistå med allt från användningstekniska frågor och materialval till framtagning av själva prototypen. När den slutliga prototypen är klar bistår vi gärna med att utveckla en kommersiell lösning.

Behöver du hjälp att ta fram en prototyp?
Vi har djupgående produkt- och materialkunskaper och kan bistå er och vägleda även i fråga om de mest komplicerade tätningslösningar. Kontakta vår tekniska avdelning på tel. +45 62 62 52 55 – så hjälper vi till hela vägen.

 

Om Carsten Holm gruppen
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Sänd till en kollega

0.063