23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nivåindikator för sidomontage - Modell BNA

Från vår tillverkare KSR Kuebler, WIKA group erbjuder vi nivåindikatorer, nivåmätare, nivåställ, bypass med sidoanslutning eller för toppmontage. Här kan du läsa mer om nivåindikator för sidomontage - Modell BNA.

Denna nivåindikator från vår tillverkare KSR Kuebler erbjuder pålitlig och kontinuerlig övervakning av vätskenivån med imponerande egenskaper:

  • Temperatur: -196 till 450° C
  • Tryck: -1 till 400 bar
  • Densitet: ≥ 340 kg/m3
  • Godkännanden: ATEX, PED, DNV, GL

Produktbeskrivning
Nivåindikatorerna, även kallade nivåställ, fungerar som kommunikativa kärl som kontinuerligt indikerar vätskenivån. Den kundunika designen och det mångsidiga urvalet av material och processanslutningar i rostfritt, titan, PP, PVDF gör den anpassningsbar för olika industrier och applikationer.

Funktionen bygger på att magneten i flottören skapar ett runtom strålande magnetfältet som överför nivån till den röd/vita displayen bestående av magnetiska rullar. Sker utan elektrisk matning.

Godkännanden
Produkten har erhållit godkännanden såsom ATEX, PED, DNV och GL vilket stärker dess pålitlighet och överensstämmelse med branschstandarder.

Utökade funktioner
För att möta olika behov erbjuds möjligheten att utöka enhetens funktioner med magnetbrytare on/off signal och nivågivare med resistans- eller strömutgång 4-20 mA.

Kolla in produkten på vår hemsida HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.031