23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny tillverkare! Papenmeier för att effektivt belysa och övervaka slutna behållare

OEM Automatic välkomnar stolt Papenmeier, den tyska tillverkaren som banar väg för framstående produkter inom processbelysning och processövervakning. På OEM Automatic erbjuder vi produkter ur Lumiglas-sortimentet som bland annat består av synglas, synglasbelysning och synglaskameror.

Lumiglas-sortimentet - för effektiv belysning

Inom ramen för vårt samarbete erbjuder vi stolt Lumiglas-sortimentet från Papenmeier, en serie produkter som omfattar synglas, synglasbelysning och synglaskameror. Dessa produkter är skapade för att effektivt belysa och övervaka slutna behållare såsom tankar, omrörare, separatorer och rörledningar.

Samarbete för framtida framgång

Vi är glada över samarbetet med Papenmeier och ser fram emot att fortsätta erbjuda våra kunder innovativa lösningar för processbelysning och processövervakning. Tillsammans strävar vi efter att möta och överträffa förväntningarna på effektivitet och tillförlitlighet inom branschen.

Läs mer om Papenmeier HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047