23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Snart höjs priset för konferensbiljetter till Sales & Marketing Expo med 50% - säkra din plats idag

Sales & Markeitng Expo är Sveriges största mässa, konferens och mötesplats för alla inom sälj och marknadsföring. Välkommen till en högkvalitativ konferens för sälj- och marknadsavdelningar. Här presenteras ett högaktuellt program direkt från branschledande experter inom försäljning och marknad. Oavsett vilket ämne du arbetar inom, kommer konferensen ge dig fördjupning i det omfattande medie- och försäljningslanskapet

Det är dags att ta det allra första hoppfulla steget mot en framgångsrik resa! Anslut dig till Sales & Marketing Expo 2024 – Sveriges största mässa, konferens och mötesplats som inte bara lyfter din försäljning och marknadsföring till nya höjder, utan också rustar dig med nycklar till ovärderlig personlig och yrkesmässig utveckling.

Just nu erbjuder vi konferensbiljetter till halva priset om du anger koden "2024" när du bokar din biljett. Det är inte bara ett ekonomiskt smart drag, det är en möjlighet att omvandla din affärsstrategi med rika insikter, djupa nätverk och ett förråd av verktyg för framgång.

Upplev det senaste inom försäljning och marknadsföring, knyt värdefulla kontakter och få tillgång till de verktyg som tar din affärsframgång till nästa nivå. Se till att inte missa denna chans att investera i din framtid!

Använd koden: "2024" för 50% rabatt på konferensbiljetter
Gäller fram till 16/1

Säkra din biljett här: https://salesmarketingexpo.se/om-konferensen/

Nordic Live Expo AB
F O Petersons gata 28
421 31 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5592028285

Kontaktperson

JB
Jennifer Björk
jb@liveexpo.se

Sänd till en kollega

0.063