23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi har kartlagt alla våra utsläpp

Vi är stolta över att presentera vår senaste klimatrapport. Vi har för första gången rapporterat alla utsläpp i enlighet med Greenhouse Gas Protocol ‒ den mest erkända standarden för redovisning av växthusgaser. Vi har därmed kartlagt alla våra utsläpp i Scope 1, 2 och 3, vilket är en betydande bedrift för ett företag i vår storlek.

Förfallodatum
den 1 mars 2025

 

 

Kartläggningen av alla våra utsläpp är viktig för oss eftersom vi strävar efter att vara en transparent och ansvarstagande organisation med ett starkt fokus på hållbarhet.

Vi är väl medvetna om den avgörande roll som beräkning och minskade utsläpp spelar när det gäller att främja miljöansvar och hållbara tillvägagångssätt.

Beräkning och minskning av utsläpp har för oss visat sig vara ett viktigt riktmärke i arbetet med att hantera klimatförändringarna och minska vårt koldioxidavtryck.

Genom att kvantifiera utsläppen av växthusgaser från vår verksamhet får vi ovärderlig insikt i vårt bidrag till den globala klimatutmaningen. Denna kunskap ger oss möjlighet att identifiera precisa områden för utsläppsminskning, att optimera energiförbrukningen och att främja en hållbarhetskultur.

Klimatförändringarna är påtagliga för oss alla, inte bara här i Danmark utan även globalt. Stigande havsnivåer och extrema väderförhållanden medför betydande risker för samhällen runt om i världen. Detta är vårt gemensamma ansvar, och därför vill vi på STEFFCA sätta hållbarhet högst upp på agendan.

 

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

MS
Mikkel Steffensen
mikkel@steffca.dk

Sänd till en kollega

0.062