23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Belys insidan av trycksatta kärl, tankar, bunkrar, silor, omrörare i icke-explosiva områden

Lumistars "halvmåne"-lampor används främst inom tankanläggningar för att belysa insidan av olika typer av silor, trycksatta kärl, bunkrar, omrörare och andra normalt slutna tankar eller silor i icke-explosiva områden. Dessa lampor är mycket lämpliga för övervakning av livsmedelsprocesser.

Enkel installation för effektivitet och säkerhet

När det gäller installation monteras Lumistar-lampor av typen "Halvmåne" vanligtvis i cirkulära glasarmaturer i kombination av siktglas och ljusglas. De är särskilt utformade för att passa cirkulära glasarmaturer DIN 28120 och liknande, DN 50 till DN 200.

 Hållbara och tillförlitliga lampor under krävande förhållanden

Om de installeras korrekt är lamporna damm- och vattenstråletäta enligt IP 65 och uppfyller kraven enligt EN 60 529 / DIN VDE 0470 del 1. Detta säkerställer att de kan användas säkert och tillförlitligt även under krävande förhållanden.

Kolla in produkten HÄR

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.063