23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Värdefull insikt från Marie Nygren, Coops VD, om varför just du inom retail bör vara med på R-eTail

Vilka potentiella risker finns det med att använda AI i hållbarhetsarbetet? Hur kan Coops användning av AI för hållbarhet bidra till att skapa en mer hållbar branschstandard inom retail och uppmuntra till samarbete och kunskapsdelning mellan olika aktörer? Hur kan integrationen av AI i hållbarhetsarbete förväntas påverka kundupplevelsen och lojaliteten gentemot varumärket? Detta och mycket mer får du svar på under Maries session på R-eTail Talk!

Coop har en lång tradition av att ligga i framkant när det gäller hållbarhet. Redan på 1980-talet lanserade Coop sina första miljömärkta varor och för ett par år sedan tog man fram den unika hållbarhetsdelarationen. Nu kommer nästa steg, en ny hållbarhetsstrategi där Coop tar hjälp av AI i hållbarhetsarbetet.


Vi möter Marie Nygren för att kolla status inför hennes session på R-eTail Talk konferensen på Retail Technology 29-30 maj på Kistamässan i Stockholm.

-         Vår verksamhetsidé är att skapa ekonomisk nytta och ge våra medlemmar möjlighet att bidra till en hållbar utveckling. Det är enväldigt spännande utveckling nu när vi tar den senaste tekniken till hjälp för att hjälpa Coop i Sveriges nästan fyra miljoner medlemmar att bli mer hållbara, säger Marie Nygren, vd på Coop Sverige AB.

Säkra ditt deltagande före fredag för att spara hela 2000kr på din biljett

Med hjälp av artificiellintelligens (AI) kommer Coop att kunna göra beräkningar utifrån framtida kvitton för att minska vår påverkan och arbeta med flera fokusområden som till exempel klustring av medlemmar för att förstå beteenden, ge rekommendationer för förändring och hitta hållbara substitut till befintliga produkter.


Ta inspiration av Coops arbete och Marie Nygren på r-eTail Talk i maj - Boka idag för att säkra din biljett innan priset går upp.

Boka din biljett här

Se hela konferensprogrammet här

Nordic Live Expo AB
F O Petersons gata 28
421 31 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5592028285

Kontaktperson

JB
Jennifer Björk
jb@liveexpo.se

Sänd till en kollega

0.031