23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Doserings- och Hanteringssystem För Livsmedelsindustrin

ViscoTec är en ledande leverantör av doserings- och hanteringssystem för livsmedelsindustrin. Företaget erbjuder innovativa lösningar som möjliggör exakt och effektiv dosering av olika typer av livsmedelsprodukter.

Förfallodatum
den 31 december 2024

En av de stora utmaningarna inom livsmedelsindustrin är att dosera produkter med hög viskositet, som till exempel såser, krämiga fyllningar och choklad. ViscoTecs doseringspumpar använder en patenterad teknologi som gör det möjligt att hantera även de mest trögflytande materialen med hög precision och utan att riskera att de skadas.

ViscoTec erbjuder ett brett utbud av doseringslösningar för livsmedelsindustrin, inklusive skruv- och kolvpumpar, sprutmunstycken och fyllningsmaskiner. Deras system är designade för att vara lätta att rengöra och underhålla, vilket är avgörande i en bransch där hygien är av högsta prioritet.

En av ViscoTecs mest populära produkter inom livsmedelsindustrin är deras doseringspumpar för fyllningsmaskiner. Dessa pumpar är idealiska för att dosera krämiga fyllningar i exempelvis bakverk och praliner, och kan hantera höga krav på noggrannhet och hastighet.

Företaget arbetar nära sina kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar som passar deras specifika behov och krav. Med över 20 års erfarenhet inom doseringsteknik har ViscoTec etablerat sig som en betrodd partner inom livsmedelsindustrin.

Sammanfattningsvis är ViscoTec en pålitlig leverantör av doserings- och hanteringssystem för livsmedelsindustrin, med innovativa lösningar som möjliggör effektiv dosering av trögflytande material med hög precision. Deras produkter är designade för att uppfylla branschens höga krav på hygien och kvalitet, och de arbetar nära sina kunder för att skapa skräddarsydda lösningar som passar deras behov

Ska vi hjälpa dig att optimera din produktionslinje? Kontakta ViscoTec Nordic i dag på info@viscotec-nordic.com eller på +45 4582 9080

ViscoTec - Perfekt doserad!
ViscoTec Pumpen u- Dosiertechnik GmbH är en ledande systemtillverkare inom vätsketeknologi: Från extraktion och produktberedning till dosering av medium till högviskösa medier. Produktportföljen täcker doserings- och fyllningsapplikationer inom fordonsindustrin, e-mobilitet, elektroniktillverkning, livsmedelsförädling, flyg-, medicinteknik, läkemedelsindustri och många andra industrier.
Huvudkontoret för teknikmarknadsledaren ligger i Bayern. Förutom ett internationellt distributörsnätverk har ViscoTec dotterbolag i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrike, Hongkong och Danmark och har cirka 340 anställda världen över. 2023 registrerade ViscoTec en global omsättning på 70 miljoner euro.

OBS: Scanmaster ApS förvärvades av ViscoTec vid årsskiftet och bytte namn till ViscoTec Nordic.

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48,
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
VAT nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031