23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Outsourcing som får er produktion att fungera

Procudan Blends är exakta blandningar från moderna anläggningar. Samtidigt är de en flexibel lösning som kan kombineras med inköp av ingredienser och paketering i förpackningar.

När ni väljer att lägga ut delar av er produktion på entreprenad ska det inte bara lösa en specifik uppgift åt er genom att tillhandahålla extra kapacitet eller tekniska möjligheter. 

Det måste också fungera med era egna processer, så att ni inte får nya extrauppgifter för att ni har lagt ut delar av produktionen på en extern partner. 

Hela poängen med outsourcing är att frigöra resurser så att ni kan fokusera era ansträngningar där de verkligen tillför värde.

 

Kombinera med sourcing och lagerhållning 
På Procudan är vi experter på ingredienser och förpackningar. När ni använder Procudan Blends kan ni därför slå ihop lösningen med bland annat sourcing av ingredienser och förpackningar. 

Det innebär att ni inte behöver leverera alla ingredienser för blandning till oss. Tvärtom kan ni få färdiga blandningar som är anpassade efter era exakta krav, så att de är uppmätta och enkelt kan ingå i er fortsatta produktion. 

Blandningarna kan också levereras till er när ni vill. Detta sparar lagringsutrymme och manuell hantering mellan produktion och lager. 

 

Flexibilitet och kvalitet i varje leverans
Vi tar oss an varje uppgift på ett flexibelt sätt och levererar direkt till er produktion. Detta stärker er värdekedja genom en säkrare och mer optimerad produktionsprocess.

Alla arbetsflöden är dokumenterade och följer fasta rutiner i enlighet med den produktionsinstruktion i tio steg som vi kommer överens om innan mixningen startar. 

Vår moderna blandningsanläggning är utrustad med effektiva CIP-system som säkerställer att vi uppfyller de bästa kriterierna för renhet. 

Enheterna är också placerade i klimatkontrollerade rum för att hålla både temperatur och luftfuktighet stabila, samtidigt som allt damm sugs upp. 

Våra höga krav på kvalitet, dokumentation och livsmedelssäkerhet återspeglas i alla delar av vår verksamhet, så att ni kan lita på oss med er produkt. 

 

Vill ni höra mer om möjligheterna till ett samarbete med Procudan Blends? Kontakta försäljnings- och marknadsdirektör Martin Jakobsen på +45 3164 1273 eller e-post maj@procudan.com

Procudan
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Sänd till en kollega

0.063