23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Isoleringslösning från STEFFCA minskar koldioxidutsläppet på Nordic Sugar

STEFFCAs isoleringsteam har monterat skräddarsydda isoleringskuddar på värmeväxlare hos Nordic Sugar i Nykøbing Falster, Danmark. Företaget, som tillverkar socker från sockerbetor för såväl danska som utländska marknader, inriktar sig på att minska koldioxidutsläppen och har därför valt STEFFCAs isoleringslösning.

Förfallodatum
den 1 maj 2026

 


KOLDIOXIDAVTRYCK

Att minska våra koldioxidutsläpp är viktigt för att motverka de massiva klimatförändringar som vi ser runt om i världen just nu. De flesta företag arbetar med att kartlägga sina utsläpp för att skapa sig en överblick över var de bäst kan minska sitt koldioxidavtryck.


EXTRA FÖRDEL
Många företag har upptäckt att STEFFCAs isoleringslösningar utgör ett enkelt sätt att minska koldioxidutsläppen. Detta har också den extra fördelen att företagen samtidigt minskar sin energiförbrukning. Allt detta dokumenteras i den energirapport som vi alltid sammanställer när vi mäter de enheter som ska isoleras. Det är också en stor fördel att temperaturen sänks avsevärt i de isolerade områdena, vilket bidrar till en bättre arbetsmiljö.


ENERGIRAPPORT
Efter mätningen görs en energiberäkning för de enheter som ska isoleras. Beräkningen visar energiförbrukningen före och efter isoleringen av enheterna, och mätningen utgör även underlaget för de skräddarsydda isoleringskuddar som sys fast på de aktuella enheterna. Vi beräknar också den totala återbetalningstiden, och allt detta sammanställs i en energirapport som ligger till grund för STEFFCAs isoleringslösningar.


NORDIC SUGARS BESPARINGAR
STEFFCAs isoleringslösning innebär att Nordic Sugar kommer att uppnå följande årliga besparingar:

Minskad energiförbrukning med: 325.587 kWh
Minskat koldioxidutsläpp med: 65 117 kg CO2

 

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

MS
Mikkel Steffensen
mikkel@steffca.dk

Sänd till en kollega

0.047