23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny konferens om webbens möjligheter: Fokus på marknad och kommunikation

Web TALK 2025, din digitala kompass Upptäck framtidens marknadsföring och försäljning online på Web TALK 2025 – Sveriges främsta mötesplats och konferens för innovativ marknadsföring. I februari 2025 samlas ledande talare, entreprenörer, visionärer och leverantörer för att inspirera och dela sin expertis för deltagare från hela näringslivet. Missa inte chansen att ta del av banbrytande kunskap och knyta värdefulla kontakter som öppnar dörrar till nya digitala möjligheter. Web TALK är ditt tillfälle att revolutionera hur du säljer och marknadsför produkter och tjänster online.

I februari 2025 är det premiär för Web Talk Stockholm, en ny stor mötesplats för alla som jobbar professionellt med digitala kanaler.

- Denna konferens kombinerar både visionerna med det konkreta och handgripliga, säger Magnus Höij, ansvarig för innehållet på konferensen.

Frågor som AI, sociala medier, e-handel och mycket mer blir centrala i programmet.

- De digitala kanalerna utvecklas i snabb takt och behovet av kunskap och inspiration är stort. Detta blir det perfekta tillfället att få energi, både från nya tankar och nya bekantskaper, säger Magnus Höij

- För utställare och partners till konferensen blir det ett unikt tillfälle att adressera en initierad publik och en väldigt eftertraktad målgrupp. Vi vill samla de viktigaste beslutsfattarna och aktörerna på marknaden på denna konferens, säger Jennifer Björk, affärsområdeschef på Live Expo, arrangören av konferensen.

Konferensen arrangeras på Kistamässan den 19 och 20 februari 2025 och går samtidigt som mässan Sales & Marketing.

- För den som besöker konferensen blir det ett stort mervärde att kunna inspireras av utställare och andra besökare på mässan. Vi vill bygga en konferens där mässan och konferensen stärker varandra och skapar mervärden för både utställare och besökare, säger Jennifer Björk.

För mer info, kontakta:
Magnus Höij, Content Director
mh@liveexpo.se

 

 

Läs mer om Web Talk Stockholm här: https://webtalkstockholm.se/
Läs mer om Live Expo här: https://liveexpo.se/

Nordic Live Expo AB
F O Petersons gata 28
421 31 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5592028285

Kontaktperson

JB
Jennifer Björk
jb@liveexpo.se

Sänd till en kollega

0.047