23948sdkhjf

Upptäck ebm-papst i applikationer - Kondensorer och kylmedelkylare

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

Genom en konvertering från traditionella AC-fläktar till högeffektiva EC-fläktar med optimal och behovsstyrd fläktdrift kan besparingarna på kylmedelkylare och kondensorer vara så stora som 50 %.

ebm-papst har under 15 års tid hjälpt till med konvertering av drift från traditionella AC-fläktar till högeffektiva EC-fläktar i befintliga ventilationsaggregat - nu erbjuder vi samma möjlighet för kylanläggningar! Genom en konvertering från traditionella AC-fläktar till högeffektiva EC-fläktar med optimal och behovsstyrd fläktdrift kan besparingarna på kylmedelkylare och kondensorer vara så stora som 50 %. Inbyggd varvtalsstyrning bidrar till möjligheten att enkelt styra flera fläktar samtidigt till lågt varv för en lägre ljudnivå och en väsentligt lägre energiförbrukning jämfört med att stänga av hälften av fläktarna vid reducerad drift. 

ebm-papst är en trygg partner genom hela processen och hjälper er med mätningar på plats för att säkerställa att vi kan erbjuda er den mest energieffektiva fläktlösningen för varje typ av aggregat och ser till att er anläggning blir så energieffektiv som möjligt. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er i era projekt! 

Läs mer här!


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.131