23948sdkhjf

AGA får pris för sin kolsyremaskin AQVIA®

För andra året i rad är AQVIA® kolsyremaskiner de bästa på marknaden. TT Spektra lät Wise Guide (konsumenttester och produktguider) testa kolsyremaskiner på den svenska marknaden.
Bäst i test är AGA:s AQVIA® Exclusive. Marknadens mest prisvärda kolsyremaskin är också från AGA, AQVIA® Balance, enligt ett pressmeddelande.

- Det är väldigt roligt att AQVIA® återigen vinner marknadens förtroende som de bästa kolsyremaskinerna. Det speglar också de kommentarer som vi får från våra kunder, säger Håkan Hansson, produkt- och marknadschef på AGA Gas AB.

”en gedigen maskin, enkel att använda och har tydliga kolsyrenivåer”
Det var en hård kamp om förstaplaceringen där AQVIA® Exclusive visade sig vara vassast bland konkurrenterna – ”en gedigen maskin, enkel att använda och har tydliga kolsyrenivåer” – blev omdömet. AQVIA® Balance vann klassen mest prisvärd med motiveringen – ”okomplicerad, rikligt med bubblor och lätt att själv styra kolsyremängden”.

AQVIA® är utvecklade och tillverkade av AGA i Sverige med högt ställda krav på kvalitet och funktion. Patronerna fylls på i Sverige och därmed minimeras miljöpåverkan med långa transporter från utlandet. Flaskorna är tillverkare i 100 procent PET som har flera fördelar som låg vikt, hållbar och enkelt att hålla rent med vanlig handdisk. Att själv kolsyra friskt, rent svenskt vatten är både ekonomiskt och minskar slitaget på vår miljö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094