23948sdkhjf

Lejonet & Björnen tar plats i sjöbod på Liseberg

Göteborgsföretaget tar plats på Liseberg och utökar kundkrets
Göteborgsföretaget Lejonet & Björnen kommer från och med i år att finnas på Liseberg, i en sjöbod i anslutning till det nybyggda Kaninlandet.

– För ett lokalt företag som vårt med närproducerad glass passar det fantastiskt bra att också finnas på Liseberg. Och vi kan utlova en alldeles speciell Lisebergsglass till premiären, säger Katarina Mild, Lejonet & Björnens vd och ägare i ett pressmeddelande.

Göteborgskt tradition
Lejonet & Björnen grundades i Göteborg 1977 och togs över av Katarina och Håkan Mild i november 2009.

– Vi har fortsatt enligt det ursprungliga konceptet – italienskinspirerad glass med svensk touch. Vi gör all glass från grunden i liten skala i fabriken i Gamlestaden och vi använder bara naturliga råvaror som äkta frukt och bär. Varje smak görs från grunden och har ett eget recept, säger Katarina Mild.

Kombinationen hantverksmässig tillverkning och affärsmässigt företagande har varit lyckad.

– Lejonet & Björnens produkter har alltid haft ett högt anseende. Men vi har lyckats med vår ambition att vidareutveckla företaget och utöka antalet försäljningsställen. Vi är förstås oerhört stolta över att nu finnas på Liseberg, som dessutom sätter värde på att kunna erbjuda ett lokalt och närproducerat alternativ, säger Katarina Mild.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063