23948sdkhjf

Han blir ny vd för Polfärskt Bröd – efter ett år på bolaget

Polfärskt Bröds tillförordnade vd:n Johan Lingefjärd blir permanent på posten. 

Polfärskt Bröds styrelse har bestämt sig för vem som blir ny vd efter Ragnar Landin, som lämnade sin post förra månaden. Johan Lingefjärd, som varit tillförordnad vd sedan dess, fortsätter i den rollen. 

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Johan till rollen som ny vd, det gläder mig särskilt att vi kan tillsätta denna roll med en redan befintlig kollega från Polfärskt. Johan tar med sig bred och värdefull erfarenhet från tidigare arbete som leverantör till dagligvaruhandeln och kan tack vare att han redan verkar i rollen som tillförordnad vd säkerställa att vi kan fortsätta vår viktiga utvecklingsresa utan avbrott, säger Jonas Ideström, styrelseordförande på Polfärskt Bröd, i ett pressmeddelande.

Johan Lingefjärd har varit försäljnings- och marknadschef på bolaget sedan innan, en tjänst han tillträdde när han anställdes på bolaget så sent som i maj i fjol. Innan det var han kommersiellt ansvarig för den svenska verksamheten på hudvårdsbolaget Beiersdorf och har också en bakgrund på Procter & Gamble där han hade flera olika roller.

– Det är med stor entusiasm, ödmjukhet och stolthet jag tar mig an uppdraget som vd för Polfärskt Bröd, säger Johan Lingefjärd i ett pressmeddelande.

Polfärskt Bröd inleder sökandet efter en ny försäljnings- och marknadschef i och med utnämningen.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079