23948sdkhjf

Gourmetkorv i Göteborg vinner Arla Guldko 2013

Korvälskande Göteborgare kan nu gå till en restaurang med guldglans
Gourmetkorvs satsning på kvalitetskorv och hemlagade tillbehör gav restaurang Gourmetkorv i Göteborg segern. På torsdagskvällen fick de ta emot priset som vinnare av Arla Guldko 2013 i kategorin Bästa Snabbmål. Priset delades ut vid den stora finalen på Grand Hôtel i Stockholm.

- Vi är jätteglada över vinsten och jag är väldigt stolt! Vi tror verkligen på det vi gör och vi vill hela tiden bli bättre. Det här är en jättekick, säger Malin Talcoth, Gourmetkorvs grundare och ägare i ett pressmeddelande.

Juryns motivering
Finalen av Arla Guldko 2013 hölls traditionsenligt på Grand Hôtel i Stockholm där fem vinnare korades i var sin tävlingskategori. Juryns motivering till Gourmetkorvs vinst lyder:

- Vinnaren representerar verkligen själen i det svenska matarvet. Här har vi ett företag som tagit snabbmålet till en ny dimension och som greppat tag i rodret för att styra mot ännu bättre kvalitet. Här samlas många för att äta just sina favoriter. Allt serveras med glädje och ett personligt tilltal.

Gourmetkorv grundades 2008 med inspiration i amerikansk street food-kultur och serverar idag 50 olika korvar med egenkomponerade tillbehör utan onödiga ingredienser. Konceptet blev snabbt en en succé och idag finns det två Gourmet-restauranger i Göteborg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095