23948sdkhjf

Ica sänker priser på 300 varor

Ica Sverige meddelar att de sänker priserna till butiker på över 300 varor. Det uppger företaget i ett pressmeddelande.

De nya, lägre priserna till butikerna, kommer att gälla från och med 11 april och kommer enligt Ica Sverige att gälla i minsta två månader.

– Med den här breda prissänkningen så skapar Ica Sverige förutsättningar för alla Ica-handlare att sänka priserna till kunderna i sina butiker, säger Eric Lundberg, vd Ica Sverige, i en kommentar.

Prissänkningen berör 300 varor, som kommer att minska med mellan 5 och 25 procent. Antalet varor kommer att variera i de olika butikerna.

– Då varje Ica-handlare bestämmer över sitt sortiment och sätter sina egna priser så kommer kunderbjudandet och antalet artiklar variera lokalt mellan olika Ica-butiker. Hela Ica jobbar nu hårt för att hjälpa kunderna i det tuffa läge som råder och jag är därför mycket glad att vi nu i ett första steg tillsammans med några av våra leverantörer kunnat få till denna breda satsning trots det ansträngda läge som också hela livsmedelskedjan är i, säger Eric Lundberg.

Enligt Ica återfinns de nedsatta varorna både inom Icas egna märkesvaror och inom breda produktkategorier som bröd, fågel, ost, chark, såser, skafferi, barnmat och hygienprodukter.

Läs mer om: Ica
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109