23948sdkhjf

Åbro Bryggeri tar hem guld i The Brewing Industry International Awards

På årets upplaga av dryckestävlingen The Brewing Industry International Awards kammade Åbro Bryggeri hem en guldmedalj för Bryggmästarens Premium Gold samt en silvermedalj för Rekorderlig Cider Jordgubb-Lime
Åbro Bryggeri tog hem guld i The Brewing Industry International Awards. Nu har Sveriges äldsta familjebryggeri även tilldelats tävlingens hedersmedalj Champions Trophy för Bryggmästarens Premium Gold.

- Det var en stor ära att tidigare i år få ta emot en guldmedalj för Bryggmästarens Premium Gold i en sådan prestigefull tävling. Att dessutom få en Champions Trophy för samma dryck ser vi som ytterligare ett bevis på att det är en äkta hantverksprodukt som vänder sig till den verklige ölälskaren, säger Lennarth Anemyr, bryggmästare på Åbro Brygger i ett pressmeddelande.

Om Brewing Industry International Awards
The Brewing Industry International Awards anordnades första gången redan 1886 och har kallats bryggerivärldens Oscarsgala eller inofficiella Öl-VM. Cirka 1 000 drycker från över 45 länder blindtestas av en jury bestående av internationellt erkända bryggmästare. Vinnarna deltog vid en stor prisceremoni i Guild Hall i London den 24 april. Vid samma tillfälle utser man bland vinnarna årets Champions Trophy inom olika dryckeskategorier. Att en dryck tilldelas detta hederspris är ett kvitto på att det är en produkt som håller extra hög standard. I år gick en av tio Champions Trophy till Bryggmästarens Premium Gold från Åbro Bryggeri.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.205