23948sdkhjf

Sveriges äldsta tunnbrödsbageri fyller 100 år – och investerar för framtiden

Mjälloms Tunnbröd firar 100 år genom att investera i verksamheten. 
Rut Viberg startade ett tunnbrödsbageri i den norrländska byn Mjällom 1923. Nu, 100 år senare, drivs bolaget av hennes barnbarn Torbjörn Ullsten som utlyst ett jubileumsfirande 15 september.

– Vi kommer att göra det både för allmänheten vid bageriet i Ullånger och på Hotell Höga Kusten tillsammans med våra medarbetare och inbjudna gäster, säger ha...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vill förnya trots tuffare tider – ”brutalt ute på kapitalmarknaden”
Livsmedelsbranschen vill fortsätta innovera – ”Extra viktigt i en lågkonjunktur”
Även SAS inför Mondelezbojkott – tar bort Marabou, Daim och Toblerone
Löfbergs säljer sitt brittiska varumärke – ”Ett strategisk beslut”
Ulrika Ekström lämnar som vd för Svenskmärkning
De bildar ett joint venture för att satsa på tång
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109